Новини
Суспільство

Відомий артист передав дрони хмельницьким нацгвардійцям

Необхідну та своєчасну підтримку, а саме – квадрокоптери, що застосовуватимуться при виконанні бойових завдань, передав відомий український співак, автор пісень, композитор та волонтер Дмитро Монатик одному з підрозділів Нацгвардії.

Передача волонтерської допомоги відбулася за сприяння Хмельницької обласної військової адміністрації.

Країну, в якій волонтерять усі, неможливо перемогти! – сказав перший заступник голови ОВА Сергій Тюрін. — Дякуємо Дмитру Монатику, Громадській організації «Спілка підприємців теле- та кіноіндустрії» та всім причетним за «пташок» для наших нацгвардійців! Переможемо!»

Командир військової частини від імені особового складу подякував артисту та його колегам, усім, хто долучився до допомоги, та продовжує невтомно підтримувати військо, наближаючи нашу перемогу.

Найближчим часом отримані літальні апарати вирушать на виконання завдань. Маємо висококласних, підготовлених фахівців для роботи з ними, – прокоментував командир. – Вдячні кожному, хто залишається нашим надійним тилом – нашим волонтерам. Разом ведемо цю боротьбу за волю й відвоюємо нашу Україну! Разом ми сила! Дякуємо! Слава Україні!

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook