Новини
Дозвілля

Дітям військових організували літній відпочинок у таборі на Хмельниччині (ФОТО)

Свіже повітря, ігри та розваги, спілкування з однолітками, вечірні кіноперегляди мультиків та кіно – такою (і не лише) є програма відпочинку для дітей військових, організована в оздоровчо-патріотичному таборі «Eko Life Збруч» у рамках проєкту «ПОДІЛЛЯ МРІЙ», що працює другий рік поспіль.

Колись занедбану територію у селі Зайчики в Волочиській громаді команда благодійного фонду сім’ї Лабазюк «МИ ПОРУЧ» впорядкувала та облаштувала там дитячий табір. У відпочинковому містечку є комфортні будиночки, спортивні майданчики, де діти можуть грати у футбол та волейбол. Є також можливість активно відпочити на воді – для цього придбали байдарки, човни та катамарани.

басейн у таборі «Eko Life Збруч»

Ще одним улюбленим місцем відпочинку дітей, без сумніву, стане басейн, який також з’явився у таборі. І в дощову погоду та у випадку знеструмлень діти не будуть сидіти без діла – для проведення заходів під час опадів облаштували майданчик із захисним куполом та подбали про постійне електроживлення території.

захисний купол у таборі «Eko Life Збруч»

На першу зміну, що почалася 7 червня, до табору приїхали 75 юних мешканців Волочиської тергромади. Голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк приїхала на відкриття та ознайомилася з умовами відпочинку дітей.

Віолета Лабазюк «Eko Life Збруч»

Саме заради дітей ми працюємо та реалізовуємо такі важливі соціальні проєкти. Поки батьки захищають Україну від ворога, ми дбаємо про їхніх дітей. Гарного вам відпочинку на базі «Eco-life «Збруч», міцної дружби та незабутніх яскравих вражень! – сказала Віолета Олександрівна, звертаючись до перших цьогорічних учасників табору.

Одне з головних завдань табору – національно-патріотичне виховання. Тож паралельно з роботою над назвами, гаслами, емблемами своїх загонів, діти з перших днів перебування у таборі активно долучаються до майстер-класів, виготовляють патріотичну сувенірку, малюють, ходять до лісу на прогулянки.

Програма роботи табору також передбачає зустрічі дітей з військовими. Зокрема, юні відпочивальники вже зустрілися з курсантами Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. Слухаючи розповіді майбутніх прикордонників, діти і собі ділилися власними переживаннями за батьків, котрі боронять країну від ворога на передовій.

«Eko Life Збруч» дитина

Цього літа благодійний фонд сім’ї Лабазюк «МИ ПОРУЧ» планує оздоровити майже 1000 дітей віком від 10 до 15 років із громад Хмельницького району.

табір «Eko Life Збруч» у Волочиській громаді

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook