Новини
Кримінал

Мешканець Хмельниччини вбив знайомого та намагався втекти за кордон

Прикордонники виявили підозрюваного у вбивстві мешканця Старокостянтинова під час спроби покинути територію України. За скоєне йому може загрожувати до 10 років ув’язнення. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

12 червня у квартирі по вулиці Миру у Старокостянтинові, що у Хмельницькому районі, було виявлено тіло 41-річного місцевого жителя. Як показав розтин, у чоловіка були переламані ребра та інші тілесні ушкодження, що і стали причиною смерті, повідомляють у поліції.

Працівники місцевого відділу поліції оперативно-розшуковими заходами встановили, що до злочину причетний 38-річний знайомий потерпілого. Напередодні зловмисник прийшов до своєї жертви додому. Між чоловіками виникла сварка, в ході якої підозрюваний сильно побив загиблого і залишив напризволяще. Поліцейські оголосили підозрюваного в розшук.

Як з’ясувалось, після скоєного зловмисник виїхав до Закарпатської області, де намагався перетнути кордон. Його виявили прикордонники і передали правоохоронцям.

Чоловікові оголосили підозру за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті потерпілого. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook