Новини
Надзвичайні події

На будівництві у Хмельницькому обірвалася монтажна “люлька”: травмувалися люди (ВІДЕО)

Про нещасний випадок повідомили, з посиланням на правоохоронців, журналісти Суспільне Хмельницький. Попередньо відомо про 5 травмованих осіб.

Подія сталася на будівельному майданчику у мікрорайоні Дубове. На вулиці Ранковій, 2Б, де ведеться будівництво 9-поверхового багатоквартирного будинку під час виконання робіт обірвалася монтажна “люлька”, в якій перебували люди. Інформацію журналістам підтвердила речниця Хмельницького районного управління поліції Віра Мазур.

На місці події працюють слідчі. Постраждалих людей з травмами середньої важкості госпіталізували.

нещасний випадок будівництво Хмельницький

ДОПОВНЕНО: Відкрите кримінальне провадження за порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

Як повідомили у ГУ ДСНС, під час утеплення новобудови між п’ятим і шостим поверхами, з монтажного ліфта випав один з будівельників, ще четверо інших травмувалися. Повідомлення до Служби порятунку надійшло о 09:00 від очевидців.

Надзвичайники з медиками транспортували постраждалого 2005 року народження до «швидкої». Іншим потерпілим була надана меддопомога з подальшою госпіталізацією до Хмельницької обласної лікарні.

нещасний випадок на будівництві
травмований чоловік медик
обірвана люлька на будівництві
нещасний випадок будівництво монтажна люлька

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook