Новини
Інфраструктура

На територіальному автошляху до Бакоти поремонтували міст

На автомобільній дорозі Т-23-17 “Кам’янець-Подільський – Стара Ушиця” шляховики завершили ремонт на мосту через річку Голова, що поблизу села Крушанівка.

Міст розташований на одному з з найпривабливіших туристичних маршрутів Хмельниччині – так званій “дорозі до Бакоти” та веде до кількох об’єктів заповідного фонду та історичної спадщини, таких як: Китайгородське відслонення, Субіцький скельний монастир, ландшафтний заказник “Урочище “Совий Яр”, розповіли у Службі відновлення та розвитку інфраструктури області.

Під час ремонту замінили покриття на мосту та підходах до нього, розчистили русло річки, відремонтували бутову кладку берегових опор.

Як уточнили у дорожників, мостова переправа була зведена ще у минулому столітті – у 1940 році. А ремонту він не бачив майже пів століття, з 1976 року.

Довідково: Дорога територіального значення Т-23-17 Кам’янець-Подільський – Стара Ушиця пролягає Кам’янець-Подільським районом, частково в межах Національного природного парку «Подільські Товтри», має протяжність 45,6 км.

Нагадаємо, на 6 днів у центрі Хмельницького обмежать рух транспорту однією з вулиць

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook