Новини
Погода

Погода на 20 червня: короткочасні дощі та грози прогнозують на Хмельниччині

За обіцянками синоптиків дощі поки що не відступають з території Хмельниччини. На завтра, як і напередодні обіцяють дощі, переважно вночі, вдень подекуди можливі грози. Проте на температуру повітря це не вплине – буде так само спекотно.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 20 червня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі місцями короткочасний дощ, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, місцями грози. Вранці подекуди туман. Вітер північно-західний 3-8 м/с. Температура повітря: вночі 11-16° тепла, вдень 21-26° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ввечері небо, що залишатиметься у Хмельницькому ясним майже увесь день, затягнеться хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +25, ввечері +21.

У Кам’янці-Подільському день з самого ранку обіцяє бути ясним, а ввечері погода буде хмарною. Без опадів. Температура повітря вночі +16, вдень +26, увечері +22.

У Шепетівці до самого ранку погода буде ясною, але ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +25, ввечері +20.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook