Новини
Суспільство

У Хмельницькому відбувся перший випуск ліцеїстів-прикордонників

У Державному ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою Державної прикордонної служби України відбулась урочиста церемонія випуску. Це перший випуск ліцеїстів-прикордонників в Хмельницькому.

У Національній академії Державної прикордонної служби повідомляють, що цьогоріч стіни прикордонного ліцею покидають 74 випускники.

Сьогоднішня подія запам’ятається вам на все життя та стане визначною віхою в долі кожного з вас! Перед вами відкриваються тисячі доріг, але кожен обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо та впевнено, а успішно розпочати здобуття вищої освіти вам допоможуть знання, здобуті у стінах нашого ліцею! – звернувся до вчорашніх учнів начальник ліцею полковник Валерій Хіміч.

Ректор Національної академії Держприкордонслужби України імені Богдана Хмельницького генерал-майор Олександр Луцький передав слова вітання від Голови Державної прикордонної служби України генерал-майора Сергія Дейнека, а також особисто привітав ліцеїстів зі святом та побажав успішного дорослого життя. Також він зауважив, що чимало випускників продовжать навчання в Національній академії.

Також з вітальними промовами звернулись до присутніх представники Хмельницької обласної та міської рад.

Найкращим учням Державного ліцею вручили грамоти та цінні подарунки.

Підтримував урочисту атмосферу свята колектив мажореток «Альфа», також на сцені виступали танцювальні колективи «Step dance», «Альборадо», художній колектив «Перлини Поділля», вокальний ансамбль «Кадет» та інші гурти та солісти.

Нагадаємо, що рік тому Державний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою переїхав в обласний центр із Сум у зв’язку з війною. 

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook