Новини
Новини від читача

Побитий каналізаційний люк на одній з доріг у Хмельницькому “озеленили” (ФОТО)

З каналізаційними люками у Хмельницькому – просто біда. Вони як не “вистрибують” над тротуарами, так провалюються у безодню. Попереджають про небезпеку на дорогах та тротуарах у місті по-різному. Зокрема, “прикрашають” проблемні місця зеленими гілочками.

Чим далі, тим у хмельничан більше претензій до стану інфраструктури у місті (хоч, справедливості заради, претензій щодо витрачання грошей на її ремонти під час війни – теж чимало). Сторінка профільного Департаменту у соцмережах постійно “тріщить” від повідомлень різного ступеню емоційної напруги про ті або інші проблеми у місті. Комунальники здебільшого “годують” містян обіцянками “включити в перспективний план” та “усунути проблему цього року”. Конкретнішої відповіді мало кому вдається добитися.

А хмельничани тим часом продовжують у соцмережах викладати “оригінальні” методи розв’язання проблем, зокрема, з дорожньою інфраструктурою. Хто, як і коли потрощив каналізаційний люк на нещодавно (судячи з фото) відремонтованій дорозі – напевно, так і залишиться таємницею. А от як комунальники убезпечили учасників дорожнього руху від проблеми на автошляху – хмельничани наразі обговорюють у спільноті Хмельницький Secret.

Це захисна споруда на випадок проникнення дрг у місто, – прокоментували фото.

Здебільшого у коментарях сварять владу та з’ясовують, який мер у Хмельницькому був кращий. І поки одні сваряться між собою, інші, оптимістичніше налаштовані, пишуть:

В понеділок все буде зроблено!

Як уточнили у спільноті Хмельницький LIVE, йдеться про дорогу у мікрорайоні Озерна.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook