Новини
Події

Надзвичайники Хмельниччини приймали вітання напередодні Дня Конституції

З нагоди Дня Конституції в Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області відбулися урочисті заходи за участі керівництва області та міста.

Від імені депутатського корпусу обласної ради працівників ДСНС привітала голова обласної ради Віолета Лабазюк.

Двадцять сім років тому, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави, спираючись на багатовікову історію українського державотворення та світовий досвід, Верховна Рада прийняла Основний Закон України.  Наша держава більше дев´яти років відстоює зі зброєю свою незалежність, і більше року повномасштабного вторгнення переживає надскладні часи і кожен на своєму місці має свій фронт і наближає українську перемогу. Від імені депутатів обласної ради вітаю вас з черговою річницею прийняття важливого державного документу – Конституції України, – сказала голова обласної ради.

За сумлінне виконання службових обов’язків, вірність Присязі, самовіддане служіння українському народові, вагомі професійні досягнення, активну громадянську позицію та з нагоди Дня Конституції України Віолета Лабазюк вручила Подяки обласної ради працівникам ГУ ДСНС України в області.

Спільно з керівництвом обласної військової адміністрації та Хмельницької міської ради Віолета Лабазюк взяла участь в церемонії передачі надзвичайникам сертифікатів на необхідне устаткування для успішного виконання завдань – наметового містечка міжрегіонального спеціалізованого зведеного загону ДСНС, безпілотного літального апарату, спецавтомобілів та піротехнічної техніки.

Після урочистої частини учасники заходу оглянули наметове містечко міжрегіонального спеціалізованого зведеного загону ДСНС України.

За матеріалом Хмельницької обласної ради

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook