Новини
Погода

Погода на 28 червня: на Хмельниччині прогнозують дощ і сильний вітер

По всій території Хмельницької області синоптики обіцяють опади у вигляді дощу в нічний час і хмарну, але суху погоду вдень. Температура повітря знизиться хіба що на декілька градусів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 28 червня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 9-14° тепла, вдень 18-23° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

До обіду у Хмельницькому протримається похмура погода, а у другій половині дня небо проясниться. Уночі йтиме дощ. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. Температура повітря вночі +12, вдень +20, ввечері +16.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі можливий дрібний дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться. Температура повітря вночі +14, вдень +21, увечері +18.

Незважаючи на ясний ранок, вдень та ввечері у Шепетівці погода буде похмурою. Уночі піде дрібний дощ, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається. Температура повітря вночі +12, вдень +19, ввечері +16.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook