Новини
Інфраструктура

«Хмельницькгаз»: газифікуємо та встановлюємо газове обладнання за новітніми технологіями

Плануєте підвести газ або замінити зношені небезпечні прилади? «Хмельницькгаз» надасть якісні послуги з газифікації,  офіційної заміни, встановлення газових приладів та обладнання, а також проведе  реконструкцію газових  мереж «під ключ».

Однак, газівники радять поспішати, аби  замовити послуги у своїх  104 Клієнтських  просторах  за місцем проживання. Адже це – довготривалі роботи підвищеної небезпеки, що передбачають попередній виїзд на об’єкт,  проєктування, виготовлення технічних умов, внесення змін до проєкту тощо. Тож, аби бути з газом до опалювального періоду, варто розпочинати вже.

Чому клієнти  багато років обирають  «Хмельницькгаз»?

Газорозподільна компанія має усі необхідні дозвільні документи на проведення газонебезпечних робіт, близько 70  років практичного досвіду, а також дотримується обов’язкових  вимог безпеки, законодавчих актів та нормативних документів. Крім того, несе  відповідальність за зроблену роботу, на відміну від фірм-одноденок та самозваних «майстрів з вулиці».

З чого починати клієнту? Куди звертатись?

Якщо вам потрібно газифікувати будинок чи підприємство, збудувати внутрішньобудинкові мережі, купити і підібрати газове обладнання, прилади — звертайтеся до 104.ua Клієнтського простору за місцем проживання. За кожним клієнтом одразу закріплюється Персональний менеджер, який супроводжуватиме на всіх етапах. Також необхідно написати заяву, надати пакет документів згідно переліку. Центри для клієнтів працюють щоденно, окрім суботи та неділі,  з 08:00 до 17:00, без обідньої перерви, також доступні безкоштовні консультації за телефонами: (067) 01 14 104 та (0382) 742 104.

Як правильно підібрати та купити газові прилади/обладнання?

Усі сертифіковані, а головне – енергоощадні (навіть до 40% економії газу, світла) та за доступною ціною газові, електричні та твердопаливні котли (конвектори, обладнання) кращих зарубіжних та українських виробників можна придбати у своєму Клієнтському просторі. Крім того, на таке обладнання надається сервісне обслуговування та гарантія від заводу-виробника.

А персональний менеджер допоможе індивідуально підібрати ефективні та енергоощадні прилади, обладнання з врахуванням технічних вимог та побажань клієнта.  

Окрім котлів, в 104.ua представлений широкий вибір найрізноманітнішого устаткування: від лічильників, модемів, котлів, конвекторів – до газових плит, освіжувачів повітря, регуляторів та програматорів.

Чому варто обирати природний газ як енергоносій?

Наразі, очевидно, що  блакитне паливо доступніше та вигідніше, аніж електрика, дрова, вугілля. Та й перебоїв з газопостачанням не буває, на відміну від світла, про що засвідчила минулорічна непроста воєнна зима.

Тож радимо довіряти  вашу безпеку, затишок та комфорт  лише перевіреним ліцензованим компаніям і  кваліфікованим спеціалістам. Готуймось до холодів  завчасно, адже попереду ще один складний опалювальний період.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook