Новини
Погода

Погода на 29 червня: короткочасні дощі та грози обіцяють синоптики на Хмельниччині

Вкотре прогноз погоди для мешканців Хмельниччини залишається майже незмінним. Синоптики знову обіцяють дощі, на щастя, а комусь, можливо, на жаль – нетривалі. При цьому суттєвого зниження температури не обіцяють – вона буде… комфортною.

У синоптиків також уже готовий попередній прогноз погоди на липень. Очікується, що у другий літній місяць температура повітря в середньому становитиме 21,3 градуса тепла, що на 1,5 градуса вище за норму (19,8°). Прохолодніше буде традиційно на півночі області та в обласному центрі – в середньому, 19,4°, на півдні – 20,2-20,5°. Очікувана кількість опадів – в межах норми: 93 мм. Якщо прогнози справдяться, можливо, на кондиціонерах вдасться зекономити, адже 19-20 градусів – це не 32-36, як було у деякі попередні роки.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 29 червня, на Хмельниччині очікується хмарність, вночі невеликий короткочасний дощ, вдень короткочасний дощ, вдень місцями гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 9-14° тепла, вдень 18-23° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Дощ йтиме весь день, щоправда, до вечора він стане слабшим. Температура повітря вночі +13, вдень +20, ввечері +17.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. Удень очікується дощ із грозою, ввечері – дрібний дощ. Температура повітря вночі +14, вдень +21, увечері +18.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Увесь день йтиме дощ, який до вечора повинен послабшати. Температура повітря вночі +14, вдень +19, ввечері +17.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook