Новини
Кримінал

“Шанувальниця Кремля” на Хмельниччині отримала підозру від СБУ

Переселенка-агітаторка на початку повномасштабного вторгнення чомусь не поїхала у таку любу їй Росію, а перебралася з Донеччини у Хмельницький. Перебуваючи у відносно безпечному тилу жінка виправдовувала російську агресію та возвеличувала російських солдатів. Діяльність ворожої агітаторки припинила Служба безпеки України.

Як повідомили в управлінні СБУ Хмельниччини, попри те, що через війну вона змушена була залишити свій дім, жінка виявилася стійкою прихильницею “русского міра”. І зрозуміло, чому, адже в обстрілах мирного населення Донеччини та Луганщини вона звинувачувала ЗСУ. А рашистів, навпаки, підтримувала. Робила це за допомогою заборонених в Україні “Однокласників”, якими справжні українці вже давно не користуються, де поширювала деструктивні меседжі та кремлівську пропаганду.

Лінгвістичні експертизи підтвердили факти протиправної діяльності фігурантки. Їй повідомлено про підозру за виправдовування дій окупантів та їх глорифікацію. Ворожій агітаторці загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна, якщо таке є.

Читайте також: Уродженцю Хмельницького, який закликав до знищення України, СБУ оголосила про підозру

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook