Новини
Погода

Погода на 30 червня: комфортну погоду обіцяють синоптики на Хмельниччині

Синоптики знову обіцяють мінливу хмарність і вітряну погоду по всій території області. Подекуди буде короткочасний дрібний дощ. Температура повітря підніметься на декілька градусів у порівнянні з попереднім днем.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 30 червня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, невеликий короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 10-15° тепла, вдень 21-26° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів. Температура повітря вночі +14, вдень +23, ввечері +19.

У Кам’янці-Подільському чисте небо у другій половині дня зникне за хмарами, але ввечері погода знову проясниться. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. Температура повітря вночі +15, вдень +23, увечері +21.

У Шепетівці хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів. Температура повітря вночі +14, вдень +24, ввечері +19.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook