Новини
Погода

Погода на 1 липня: дощі, місцями грози обіцяють на Хмельниччині

Другий місяць літа нічим новим мешканців Хмельниччини не потішить – синоптики, як і раніше, обіцяють всю гаму погодних проявів: сонце, дощ, грозу, невеликий вітер. Щоправда, температура повітря дещо підвищиться, тож трохи освіжитися у спеку не завадить, особливо там, де нема фонтанів або ж вони не працюють.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 1 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень невеликий короткочасний дощ, вдень місцями гроза. Вітер західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 11-16° тепла, вдень 23-28° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому погода порадує безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +15, вдень +25, ввечері +21.

Хмари, які з’являться у Кам’янці-Подільському вдень, протримаються недовго – ввечері очікується ясна погода. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. Температура повітря вночі +16, вдень +26, увечері +23.

День буде хмарним – з самого ранку у Шепетівці небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дощ із грозою. Температура повітря вночі +15, вдень +25, ввечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook