Новини
Хмельниччина туристична

Три громади Хмельниччини можуть об’єднатися заради розвитку туризму

Представники Державного агенства розвитку туризму в Україні (ДАРТ) побували на Бакоті на Кам’янеччині, ознайомилися з туристичною перлиною Хмельниччини та обговорили з представниками трьох громад Кам’янець-Подільського району та однієї громади з Чернівецької області можливості об’єднання заради розвитку туризму.

Як повідомили у спільноті Bakota Info, що популяризує туристичні принади відпочинку на Дністрі, після кількох етапів перемовин представники агентства прибули на Кам’янеччину, аби на власні очі побачити, що таке Бакота, та оцінити її потенціал.

Наприкінці візиту за круглим столом, аби обговорити туристичні перспективи Кам’янеччини зокрема та Хмельниччини загалом, зібралися представники туризму, чотирьох громад, Національного природного парку “Подільські Товтри”, депутати Верховної Ради України, команда Bakota Info та команда ДАРТ.

Ця зустріч стала початком нового етапу для нашого регіону, адже ДАРТ запропонував об’єднати зусилля Староушицької, Китайгородської, Кам’янець-Подільської та Хотинської громад для розвитку туризму. Разом ми зможемо створити якісний туристичний продукт та створити комфортні умови для гостей нашого регіону. Починаємо цю спільну подорож! – прокоментували у Bakota Info.

Читайте також: Новий туристичний маршрут Бакотою представили на Хмельниччині

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook