Новини
Погода

Погода на 4 липня: короткочасні дощі та грози можливі на Хмельниччині

Синоптики вкотре обіцяють мешканцям Хмельниччини різноманітні опади. Разом з тим температура повітря наблизиться до спекотної – в середині дня очікується майже 30 градусів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 4 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, вдень місцями гроза. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 14-19° тепла, вдень 24-29° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься у Хмельницькому до кінця дня. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дощ із грозою. Температура повітря вночі +17, вдень +27, ввечері +22.

Небо, ясне у Кам’янці-Подільському вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. У другій половині дня очікується дощ із грозою, який йтиме до самого вечора. Температура повітря вночі +19, вдень +27, увечері +23.

Небо, ясне у Шепетівці вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +16, вдень +27, ввечері +22.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook