Новини
Інфраструктура

“Дитячий світ” у Хмельницькому капітально відремонтують за грантові кошти

Хмельницька міська рада потрапила до переліку муніципалітетів, відібраних у межах всеукраїнського конкурсу місцевих ініціатив в рамках проєкту “Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER)”.

Всього у встановлений термін від 31 муніципалітету надійшло 35 заявок. З них відібрали 12. До переліку потрапила і Хмельницька міська рада із проєктом «Формування інноваційного бізнес-середовища шляхом проведення капітального ремонту, розкриття потенціалу та осучаснення застарілого торговельного центру».

Новиною поділився на своїй сторінці заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук, наголосивши, що капітальний ремонт одного з найстаріших торговельних центрів Хмельницького, який раніше просто називався “універмаг “Дитячий світ””, буде здійснюватися за грантові кошти. Та додав: щодо оновленого ТЦ “ще є ряд креативних ідей, які будуть реалізовані”.

Нагадаємо, оновлювати “Дитячий світ” у Хмельницькому почали ще до війни. Першими замінили вхідні двері на сучасні розсувні. Наразі у приміщенні триває ремонт правого крила першого поверху. Раніше ремонт лівого крила зробив заклад громадського харчування KFC, який відкрився на початку лютого цього року.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook