Новини
Погода

Погода на 5 липня: на Хмельниччині обіцяють грозу

За прогнозами синоптиків, цього тижня на території Хмельниччини грози будуть не рідким явищем – їх обіцяють ледь не щодня у різних куточках області. Зокрема, у Хмельницькому їх очікують три дні поспіль, починаючи від завтра.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 5 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 14-19° тепла, вдень 24-29° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. У другій половині дня очікується дощ із грозою, який йтиме до самого вечора. Температура повітря вночі +17, вдень +26, ввечері +21.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі очікується дощ із грозою. Вранці – без опадів. У середині дня дощ із грозою розпочнеться знову і йтиме до самого вечора. Температура повітря вночі +18, вдень +27, увечері +22.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Удень і ввечері буде йти дощ із грозою. Температура повітря вночі +17, вдень +26, ввечері +21.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook