Новини
Погода

Погода на 7 липня: черговий грозовий день прогнозують на Хмельниччині

Котрий день поспіль синоптики обіцяють дощі з грозами по всій території області. П’ятниця – не виняток. Правда температурні показники завтра знизяться на 3-5 градусів порівняно з попередніми днями.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 7 липня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, короткочасний дощ, місцями значний, місцями гроза. Вітер північний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 14-19° тепла, вдень 20-25° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Дощ із грозою, який йтиме вранці, після обіду зміниться дощем. До вечора він поступово послабшає. Температура повітря вночі +18, вдень +21, ввечері +20.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Вранці на зміну нічному дрібному дощу прийде дощ із грозою. У другій половині дня очікується дощ, який ближче до вечора закінчиться. Температура повітря вночі +19, вдень +22, увечері +21.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря вночі +18, вдень +21, ввечері +19.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook