Новини
Кримінал

На Хмельниччині селянин прийшов до магазину з гранатою

Раніше судимий мешканець села на Віньковеччині приніс у сільський магазин вибухонебезпечний предмет та з невідомою метою демонстрував його оточуючим. Гранату, якою хизувався зловмисник, вилучили правоохоронці. Чоловіка затримали.

Як повідомили у райуправлінні поліції Хмельницького району, події відбувалися в одному з сіл Зіньківської громади. На щастя, 42-річний чоловік, який приніс гранату у магазин, не завдав нікому шкоди: лише показав гранату та пішов геть.

Боєприпас – попередньо гранату Ф-1 – вилучили під час обшуку у помешканні селянина правоохоронці, яких терміново викликали на місце події. Чоловік, як з’ясувалося, раніше притягувався до кримінальної відповідальності за замах на вбивство, але не був ув’язнений, а перебував на іспитовому терміні.

Любителю полоскотати нерви собі та оточуючим оголосили підозру у незаконному поводженні зі зброєю та боєприпасами. Яким чином граната опинилися в руках селянина, встановлюють правоохоронці.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook