Новини
Новини від читача

“Незрозумілий документ” замість чека видали хмельничанці на одній з платних парковок

Легальних місць для паркування автомобілів у Хмельницькому не так, щоб багато. Принаймні, водії та й пішоходи постійно скаржаться: одні на те, що місць для паркування не вистачає, інші на те, що автовласники паркуються, де бачать, і не завжди за правилами. Проте й і з облаштованими майданчиками для паркування автомобілів у хмельничан трапляються проблеми. Зокрема, із оплатою послуг парковки.

Допис – крик душі – днями поширила на своїй сторінці у соцмережах Хмельничанка Аліна Скоморохова. Все через те, що замість чека за оплачену послугу на платній парковці отримала незрозумілий документ. Та й той довелося, як-то кажуть, випрошувати.

Моя публікація стосується ВСІХ, тому що від таких “підприємців” вже нудить. Скільки ще ми будемо мовчати???? “Сільпо”, що по вул. Свободи знають усі, та й стоянка, що з‘явилась у дворі, теж відома. Інколи за +1 хвилину ми платимо 30 грн! І ось сьогодні я попросила чек, після оплати. У відповідь: “А ми чеки не даємо…” На моє повторне прохання виписали дивний “документ”. Моя спроба поговорити телефоном з відповідальним закінчилась нічим, єдине, що я з’ясувала, що парковка належить «Країні мрій». Якщо чесно, то вже просто хочеться кричати на весь голос!!!! Яку совість мають такі підприємці, щоб просто в центрі міста дозволяти собі працювати поза звітністю???!!!! Цього разу прошу розголосу! Відповідні папери до служб готую! Спуску не дам!

До допису хмельничанка додала отриманий на парковці так званий чек, який насправді є квитанцією до прибуткового касового ордера без будь-якої ідентифікації надавача послуг.

Читайте також: У Хмельницькому водії “проклали трасу” через майдан Незалежності

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook