Новини
Інфраструктура

Автомобільний міст ремонтують на Шепетівщині на шляху територіального значення

Від моменту зведення мосту у селі Берездів на Шепетівщині минуло майже 60 років. Востаннє ремонт тут робили понад три десятки років тому. Це вже не перший шляхопровід у Шепетівському районі, який за останній місяць взялися ремонтувати шляховики.

Як повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області, міст через річку Корчик у Берездові ремонтують в рамках експлуатаційного утримання штучних споруд на дорогах державного значення регіону. Через село пролягає автошлях територіального значення Т-18-04 “Корець – Славута – Антоніни”.

Протягом минулих тижнів шляховики виконали такі роботи на мосту:

  • Відновили захисний шар бетону мостових балок
  • Поштукатурили берегові опори
  • Посилили відкрилки залізобетоном

Наразі підрядники виконують такі роботи:

  • Укріпленням відкосів бетоном
  • Влаштування бортового каменю з водоскидним лотком
  • Ремонт перильної огорожі.

Закликаємо водіїв бути обачними у місцях проведення дорожніх робіт. Звертайте увагу на попереджувальні знаки та дотримуйтесь Правил дорожнього руху, – нагадали у Службі відновлення.

Довідка: Мостову переправу у Берездові збудували у 1965 році, вона має довжину 12,06 метрів та габарит 9 метрів. Востаннє ремонтні роботи тут проводилися у 1988 році.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook