Новини
Погода

Погода на 14 липня: грози з градом прогнозують на Хмельниччині

Другий день поспіль синоптики попереджають мешканців Хмельниччини про погіршення погодних умов, які дорівнюють I (жовтому) рівню небезпечності. Грози з градами, шквальні вітри, суттєве зниження денної температури можуть вплинути на роботу служб комунального господарства, будівельників, електропостачання та ведення сільськогосподарських робіт.

Як повідомили у Хмельницькому обласному центрі з гідрометеорології, можливе погіршення погодних умов спричинене переміщенням активних атмосферних фронтів з Західної Європи.

Завтра на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі значний дощ, вдень короткочасний дощ. Гроза, місцями град. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вдень місцями шквали 17-22 м/с. Температура повітря: вночі 14-19° тепла, вдень 21-26° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Сильний дощ, який розпочнеться вранці, протягом дня повинен поступово послабшати. Температура повітря вночі +19, вдень +24, ввечері +20.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Нічний дощ до ранку втратить свою силу, але продовжуватиме йти весь день і припиниться лише ближче до вечора. Температура повітря вночі +20, вдень +25, увечері +22.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Вранці очікується сильний дощ. Після обіду він послабшає, але буде продовжувати йти до пізнього вечора. Температура повітря вночі +18, вдень +24, ввечері +20.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook