Новини
Кримінал

У Шепетівці діти допомогли затримати грабіжника-рецидивіста

В одному з магазинів Шепетівки чоловік поцупив дорогий гаджет та спробував утекти. Проте зробити йому це не вдалося – на шляху грабіжника стали підлітки Сергій, Ярослав та Ілля. Як з’ясували згодом правоохоронці, у зловмисника за плечима не одна судимість за майнові злочини.

Як повідомили у поліції Хмельниччини, наздогнавши грабіжника, підлітки утримували його до прибуття правоохоронців. А коли чоловік спробував “скинути” крадену річ, діти попередили про це поліцейських.

За фактом дій 40-річного зловмисника відкрите кримінальне провадження за грабіж в умовах воєнного стану.

ДОПОВНЕНО: Під час наради в присутності особового складу Шепетівського райуправління поліції керівництво вручило Сергію, Іллі та Ярославу подяки за виявлену сміливість та допомогу поліції.

— Вдячні вам за співпрацю, виявлену спритність та хоробрість. Ваш вчинок гідний поваги. Ми бачимо, що нам росте гідна зміна. Тож у майбутньому чекаємо вас у наших рядах, – з такими словами звернувся до юних героїв т.в.о. начальника Шепетівського РУП полковник поліції Володимир Рой.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook