Новини
Хмельниччина туристична

Будинок на воді курсує Дністром на Хмельниччині (ФОТО)

Одне з найкращих рішень для комфортного відпочинку у спеку – це відпочинок біля води, а ще краще – на воді. А якщо ще є можливість не просто відпочивати біля річки, а пожити посеред водойми деякий час – це просто мрія в сучасному літньому кліматі. Така можливість у мешканців Хмельниччини та тих, хто приїздить на Кам’янеччину на відпочинок тепер є.

На Дністрі з’явився новий плавзасіб – houseboat (хаусбот у перекладі з англійської – будинок на воді).

На хаусботі є все – комфортні номери для відпочинку, кухня, туалет та душ з гарячою водою, сонячні панелі, зона мангалу та зона для відпочинку,заманюють любителів чогось новенького у відпочинку у спільноті Bakota Info.

У водяному будинку можна просто жити, як це робив зі своїми доньками Том Хаттер на прізвисько Водяний щур з роману Дж. Ф. Купера. Або ж мандрувати Дністром, влаштовуючи собі за маршрутом різноманітні розваги.

Хаусбот доставить вас куди завгодно і залишить в будь-якому місці на річці Дністер разом з вашою компанією, де ви зможете насолодитися відпочинком посеред природи. Крім того, ви можете замовити прогулянку на катері, де насолодитеся швидкістю та отримаєте свою дозу адреналіну. Також можна вирушити на екскурсію до Бакоти, заливу Кормана та Святого Лаврентія або відвідати українські фьорди на річці Ушиця. Для любителів активного відпочинку є можливість покататись на вейку, банані або плюшці, – розповідають про можливості відпочинку у Bakota Info.

Обійдеться оренда хаусботу на 10 осіб у близько 10 000 грн за добу. Недешево, звісно, але якщо розділити на всіх, то не тай вже й дорого виходить. Та й враження не співставити з відпочинком просто біля річки у наметі, наприклад.

Детальніше про ціни можна дізнатися на сторінці Хаусбот Відпочинок на Дністрі.

А як виглядає будинок – дивіться на фото:

Читайте також: У скелях на Хмельниччині ховається унікальний туристичний об’єкт

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook