Новини
Погода

Погода на 17 липня: аномальну спеку прогнозують на Хмельниччині

Востаннє температуру близьку до завтрашньої, але все одно не таку високу, зафіксували на Хмельниччині 130 років тому. Тоді вона становила 33,8­°С. На завтра синоптики прогнозують 20 градусів вночі і 34 вдень. Тримайтеся ближче до дерев, якщо знайдете їх в достатній кількості і не забувайте мати при собі воду.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 17 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-західний 3-8 м/с.
Температура повітря: вночі 15-20 тепла, вдень 29-34° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому до самого ранку погода буде ясною, але ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів.Температура повітря вночі +19, вдень +31, ввечері +27.

У Кам’янці-Подільському до самого ранку погода буде ясною, але ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +21, вдень +31, увечері +28.

У Шепетівці увесь день небо буде ясним, але ввечері, можливо, погода зміниться на хмарну. Без опадів. Температура повітря вночі +19, вдень +31, ввечері +26.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook