Новини
Погода

Погода на 18 липня: дощ та грозу прогнозують на Хмельниччині

Після сьогоднішньої спеки на Хмельниччині трохи прохолодного дощу не завадить. І синоптики його на завтра обіцяють. Щоправда, якщо прогнози справдяться, може трохи гриміти, але повітря потім буде не таке спекотне. Особливо зважаючи на те, що стовпчики термометрів все ще триматимуться в межах 30 градусів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 18 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, короткочасний дощ, гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 16-21 тепла, вдень 24-29° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмари, що вкривали небо у Хмельницькому вранці, вдень зникнуть, і до самого вечора вони вже не з’являться. Вранці піде сильний дощ. У другій половині дня опадів не передбачається. Температура повітря вночі +20, вдень +27, ввечері +21.

День та вечір у Кам’янці-Подільському будуть ясними, прийшовши на зміну похмурому ранку. Уночі піде дощ із грозою, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається. Температура повітря вночі +22, вдень +29, увечері +24.

Похмура погода буде триматися у Шепетівці не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. Вночі та вранці очікується дрібний дощ. Температура повітря вночі +19, вдень +31, ввечері +26.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook