Новини
Бізнес

Товари для дому, без яких у 2023 році хмельничанам не обійтися

Побутової техніки багато не буває, адже кожен прилад в домі виконує певні функції, що зменшує навантаження хатньою роботою власника девайсів.

Обираючи якісну техніку, ви отримуєте не лише комфорт та зручність, а й звільняєте безліч часу для більш приємних речей. А продаж в Хмельницькому якісної побутової техніки за вигідними цінами здійснюється у магазині Венкон.

Найбільший вибір актуальних товарів

В одному магазині зібрані сотні товарів від провідних виробників побутової техніки з усього світу. В цій добірці найпопулярніші та актуальні в кожному домі девайси, що цьогоріч найактивніше розлітаються з прилавків.

Електрогриль Ardesto GK-2000M

Сучасний потужний електрогриль, якщо ви любите страви з мангала, неодмінно знадобиться на вашій кухні. Антипригарне керамічне покриття та термостат для регулювання кожної решітки, а також індикатори роботи приладу допоможуть вам створювати кулінарні шедеври легко та зручно. Цей електрогриль ідеальний, навіть для початківців, адже забезпечує рівномірне приготування їжі на всій поверхні, а температуру решіток можна встановлювати окремо.

Соковитискач Ardesto JEG-1330SL

Ефективний соковитискач з технологією повільного віджиму, що забезпечує максимальну переробку овочів, зелені та фруктів у сік із мінімальною кількістю відходів. Завдяки широкому отвору, ви можете не перейматися надмірним подрібненням плодів перед витисканням соку. Завдяки механічному типу управління, передбачено тривалий період експлуатації та економію електроенергії.

Водонагрівач Atlantic Steatite Elite VM 80 D400-2-BC 1500W

Компактний бойлер для нагріву води зі спеціальною шкалою для контролю температури води всередині та можливістю встановлення температури нагріву. Надійний та безпечний із технологією “сухий тен” та запобіжниками від закипання води і перегріву приладу.

Посудомийна машина Bosch SMV24AX00K

Містка посудомийна машина, куди за раз можна завантажити до 12 комплектів посуду, незважаючи на розміри та потужність, ощадливо використовує електроенергію та воду, додатково має режим половинного завантаження, що дозволяє витратити вдвічі менше води, миючи менше посуду.

Зволожувач повітря Deerma DEM-F500

Невеликий зволожувач зі стильним дизайном та технологією холодного випаровування, позбавить вас від сухості повітря в кімнаті без мокрих слідів на поверхнях.


Реклама
Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook