Новини
Увага!

Мешканці Хмельниччини можуть приєднатися до Третьої штурмової бригади

Кістяком добровольчого загону ТрО, створеного 24 лютого 2022 р., з якого починається історія бригади, стали ветерани ОЗСП «Азов» НГУ та представники Азовського руху. 9 березня загін був розширений до ОПСП «Азов» у складі Збройних Сил України, а згодом реформований в окремий підрозділ ССО «Азов» ЗСУ. У січні 2023 р. ССО «Азов» перейшов до складу Сухопутних військ ЗСУ та був розширений до бригади.

Зараз ми розпочали новий набір добровольців до лав З ОШБр з можливістю переведення військовослужбовців з інших частин, – йдеться на сайті Третьої штурмової бригади.

У бригаді обіцяють повний супровід оформлення у підрозділ, забезпечення транспортом та житлом для рекрутів з регіонів та переведення для чинних військовослужбовців ЗСУ, НГУ, ДССТ, ДПСУ.

Наші командири — азовські ветерани. Наші бійці — досвідчені та фахові військові. Ти знатимеш і вмітимеш усе, що повинен і навіть більше. Наші інструктори та міжнародні стандарти підготовки зроблять з тебе профі. А в міцному військовому побратимстві ти знайдеш своїх, – наголошують у Третій штурмовій.

Обрати вакансію можна на рекрутинговому сайті за посиланням.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook