Новини
Бізнес

Стелажі для складів: виготовлення, матеріали, різновиди

Для розміщення та зберігання товарів на складах підприємств використовують стелажі. Це системи, що складаються з вертикальних стійок та горизонтальних перекладин, траверс або полиць. Зовні можуть бути приблизно схожими або відрізнятися залежно від призначення. У кожної компанії є власні вимоги до складського обладнання, адже воно має бути корисним.

Важливо, щоб система зберігання після встановлення не займала дуже багато місця й раціонально використовувала доступну площу. У такому разі не просто вдасться розмістити продукцію та тримати її в одному місці. Зручні конструкції роблять складський облік простішим і швидшим, значно полегшують вивантаження й завантаження за допомогою техніки.

Стелажі українського виробництва: особливості

Компанія «Форстор» займається проєктуванням, виготовленням, доставкою та встановленням систем зберігання для будь-яких підприємств. Вона має власний завод у місті Дніпро, на якому працює вісім прокатних ліній, встановлене сучасне якісне обладнання. Є великий майданчик для роботи із заготівлями з листової сталі, просторі цехи, де втілюють у життя різноманітні побажання замовників.

Подивитися доступні складські стелажі можна тут https://forstor.ua/ua/ca-stellazhi/. «Форстор» надає комплексні послуги з оснащення підприємств, у тому числі зі створення та реалізації складних багатоярусних систем із робочими місцями, підіймачами, спеціальним обладнанням. Замовлені конструкції привозять і збирають безпосередньо на місці, щоб не витрачати багато часу. Надають професійне сервісне обслуговування та гарантії.

Стелажне обладнання, виготовлене компанією «Форстор», дозволить оптимізувати простір приміщення, модернізувати й налагодити більшість робочих процесів. Проєктуванням займаються фахівці, які знають усі особливості навантажувальної техніки та мають великий практичний досвід. Кожне завдання клієнта ретельно опрацьовують і враховують усі вимоги, що дозволяє досягти найкращих результатів. Замовлення стелажів не обійдеться дуже дорого, адже можна знайти доступні за ціною пропозиції.

Які різновиди випускаються

Конструкції для складів відрізняються за призначенням, бувають різними за максимальним навантаженням, кількістю ярусів та іншими критеріями. Можна замовити такі типи стелажів:

  • палетні. Найпоширеніший тип, який використовують для розміщення та зберігання палетованої продукції. Ці моделі бувають фронтальними, тобто стандартними, для складів різного класу, а також в’їзними. Останні використовують для щільного розміщення однотипних товарів;
  • універсальні поличні. Ці конструкції дуже просто збирати, для цього знадобиться всього 10–15 хвилин. Поличні стелажі мають компактні розміри й невелику вагу, випускаються в серіях Start (легкі, для побутових задач) та Master. Створюють зручний доступ до товарів, дають можливість швидко зібрати замовлення;
  • поверхові або складські мезонінні. Це багатоярусні системи, за допомогою яких створюють складні складські структури. Для поділу приміщення на декілька ярусів використовують платформи – це можуть бути, наприклад, ділянки для пакування або робочі місця адміністраторів;
  • консольні. Так називаються спеціалізовані системи, призначені для розміщення та зберігання довгомірних вантажів. Бувають односторонніми, встановлюваними впритул до стіни, та двосторонніми, які ставлять «спина до спини». Існують також ялинкові для профілів або труб.

Для вирішення конкретних задач зі зберігання вантажів виготовляють також спеціалізовані стелажі. Їх замовляють для специфічних товарів, наприклад, таких як шини, бочки, пластикова тара, метизна продукція. Отже, завжди можна вибрати оптимальне рішення для того чи іншого підприємства залежно від типу вантажу, потреб та інших особливостей.

Якісне виготовлення та надання комплексних послуг

«Форстор Індастрі» має достатньо потенціалу для грамотного проєктування та розміщення стелажів із використанням корисного простору. У компанії є окремі рішення для приміщень із високими стелями, закладів, де потрібно зберігати книги, документи тощо. Перш ніж оформити заявку на виготовлення, можна проконсультуватися з менеджерами та вибрати найкращий варіант.

Професійні монтажні бригади займаються встановленням обладнання безпосередньо на підприємстві. Розробляють та втілюють комплексні рішення зі зберігання вантажів, використовують лише якісні матеріали. Наприклад, стійки виготовляють зі сталі гарячої прокатки, для кріплення встановлюють оцинковані фіксатори, щоб запобігти роз’єднанню конструкції. 

Продаж стелажів здійснюється по всій Україні, їх можна купити в готовому вигляді безпосередньо зі складу або замовити виготовлення за індивідуальними параметрами.


Реклама
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook