Новини
Дозвілля

Понад пів тисячі дітей Хмельниччини відпочили в оздоровчому таборі з початку літа (ФОТО)

Другий рік поспіль у національно-патріотичному таборі «Eco-life Збруч» безплатно відпочивають діти військовослужбовців ЗСУ. Така ініціатива реалізується у рамках проєкту «Поділля мрій» від благодійного фонду сім’ї Лабазюк «МИ ПОРУЧ».

Всього цього року у таборі від початку літа оздоровилось понад пів тисячі дітей. Зараз табір приймає вже 7 зміну, яка триває 7 днів, наповнених активним, незабутнім відпочинком на свіжому повітрі.

У програмі відпочинку дітей – спортивні змагання, патріотичні ігри та квести: «Джура», «Ліга патріотів», «Козаки й козачки»; художні та творчі майстер-класи – декорування окопних свічок, виготовлення патріотичних сувенірів та оберегів для наших захисників. Традиційними стали зустрічі із представниками ювенальної превенції, прикордонниками, військовими парамедиками. Не обходяться будні табору й без творчих вечорів, конкурсів талантів.

Війна позбавила наших дітей справжнього дитинства. Вмить вони стали свідомими, дорослими та відповідальними. Із далеко не дитячими думками, прагненнями та переживаннями. І основне завдання, для нас дорослих – дарувати нашим діткам щасливі миті дитинства, попри усі ті страшні речі, які вони чують і бачать кожного дня. Поки батьки малечі захищають нашу свободу та незалежність на полі бою, робимо усе можливе, аби їхні діти були щасливими. Адже діти – це майбутнє нашої держави, – наголошують організатори дитячого відпочинку.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook