Новини
Погода

Погода на 22 липня: короткочасні дощі прогнозують на Хмельниччині

На перший вихідний день синоптики знову обіцяють мешканцям Хмельниччини опади: місцями дощі, місцями грози. Температура повітря залишається незмінна – близько 30 градусів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 22 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, вночі короткочасний дощ, вдень невеликий короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер південно-східний з переходом вдень на північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 12-17 тепла, вдень 22-27° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ввечері у Хмельницькому на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Нічний дощ до ранку втратить свою силу, але продовжуватиме йти весь день і припиниться лише ближче до вечора. Температура повітря вночі +16, вдень +24, ввечері +21.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. На зміну нічному дощу із грозами, прийде дощ, який удень почне стихати, а ближче до вечора закінчиться. Температура повітря вночі +17, вдень +25, увечері +23.

У Шепетівці майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Вранішній сильний дощ удень послабшає і до приходу вечора скінчиться. Температура повітря вночі +16, вдень +22, ввечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook