Новини
Офіційно

Медикам Хмельниччини вручили відзнаки “Орден Святого Пантелеймона”

Днями у Хмельницькій обласній філармонії  за участю першого заступника голови обласної ради Володимира Гончарука та заступника голови обласної ради Валентина Соколюка  відбувся духовно-культурний захід «Під покровом Святого Пантелеймона».

На початку зібрання прозвучала молитва за Україну, її воїнів та народ.  У ході заходу   кращим військовим та цивільним медикам області вручено Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона».

Від обласної ради та від себе особисто привітав медиків з отриманням почесних нагород Володимир Гончарук.

Крім того, він зазначив:

«Впродовж останніх років  медики перебувають в епіцентрі подій: реформа охорони здоров’я, запровадження програми медичних гарантій, боротьба з ковідом.  І зараз  частина з вас пішли у військові підрозділи, стали військовими медиками і рятують життя наших військовослужбовців. В таких екстремальних важких умовах народжуються найкращі спеціалісти. Я сподіваюся, що в найближчому майбутньому медична система України з величезного експериментального  майданчика перетвориться в майданчик, який буде ділитися досвідом з усім світом».

Валентин Соколюк взяв участь у врученні медикам Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона», а також вручив Подяку обласної ради голові  Хмельницької Регіональної ради Відзнаки  Івану Нагорному.

Орден Святого Пантелеймона є громадською відзнакою та  має професійно-фахову спрямованість. Відзнака присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я, яка позитивно впливає на свідомість й духовний розвиток українського народу та держави в цілому, спрямована на збереження та зміцнення здоров’я жителів України, виховує толерантне ставлення один до одного та надихає на нові досягнення.

За інформацією пресслужби Хмельницької обласної ради


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook