Новини
Інфраструктура

11-кілометровий водогін прокладають в одній з громад Хмельниччини

У Заслучненській громаді Хмельницького району, в селі Великі Зозулинці, розпочалися роботи з проведення водогону. Незабаром жителі села матимуть доступ до централізованого водопостачання.

Це стало можливим завдяки співпраці Заслучненської сільської ради та народної депутатки України від “Слуги Народу” Олени Копанчук.

Мешканці громад Хмельниччини вже не один рік потерпають від нестачі питної води. Без якісного водопостачання також неможливе функціонування освітніх, медичних, соціальних закладів. Рівень води в криницях громади не забезпечує повною мірою першочергові потреби населення навіть для приготування їжі.

Це важливе питання в селі Великі Зозулинці постійно порушувала на спільних нарадах місцева депутатка від партії «Слуга Народу» Галина Гук, наголошуючи на необхідності якнайшвидшого реагування.

Завдяки її ініціативі до повномасштабного вторгнення був виготовлений проєкт будівництва водопровідної мережі, яким передбачено проведення 11 км трубопроводу. Наприкінці 2021 року за поданням народної депутатки Олени Копанчук було виділено з державного бюджету 425 тисяч гривень для реалізації проєкту.

Воєнні дії відтермінували його впровадження, але у співпраці голови громади Анатолія Розумного, депутатського корпусу Заслучненської сільської ради та Олени Копанчук зараз запустили процес будівництва водогону.

Це важлива ініціатива, і якість послуг не повинна погіршуватися навіть в умовах війни, а навпаки попри війну повинна покращуватися, щоб насамперед сім’ї військових відчули істотні зміни на краще, бо за це воюють наші захисники і захисниці на передовій, – зазначила Олена Копанчук.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook