Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому знайшли деталі до фонтану, які зникли напередодні

Сьогодні в першій половині дня на сторінці комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою міста з’явилось оголошення про те, що з фонтану по вул. Свободи у Хмельницькому зникли форсунки, без яких він не може як слід працювати.

Комунальники звертались до місцевих мешканців, які гуляли там із дітьми напередодні, посприяти в їх виявленні.

Друзі, просимо Вашої допомоги! У нашого улюбленого фонтану по вул. Свободи зникли форсунки. Без них фонтан не може добре працювати. ПОЛІЦІЯ та місцеві хлопчаки нам допомагають їх знайти. Але потрібно більше зусиль. Саме діти підказали, що вчора ввечері старші хлопці, поскручували форсунки, бавились ними та кинули у рюкзак і пішли. Вранці ми знайшли чотири з них. Ще трьох не вистачає. Закріпити форсунки назавжди ми не можемо, бо часто доводиться чистити їх від ягід горобини та камінчиків. Де там вони беруться – гадки не маємо… Тому просимо вдома поговорити з дітьми, які гуляють біля фонтану. Форсунки можна залишити біля електрощитової. Будемо дуже вдячні. Просити вас не дозволяти дітям купатися в фонтані не будемо, бо ви це і так знаєте, – йшлося в дописі.

Не минуло й дня, як усі загублені деталі до фонтану було знайдено завдяки небайдужим громадянам.

Ми в захваті!!! Наші юні помічники знайшли та повернули всі три цінні деталі до фонтану. Дякуємо хлопцям! – йдеться в оновленому повідомленні.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook