Новини
Політика

Депутатам однієї з політсил на Хмельниччині рекомендували утриматися від підтримки нетермінових витрат у громадах

«Слуга Народу» в Хмельницькій області рекомендувала утримуватися своїм депутатам від підтримки рішень щодо виділення коштів у громадах на нетермінові потреби

У зв’язку із необхідністю спрямування коштів насамперед на підтримку фронту й захисників та соціальною напругою в суспільстві щодо виділення коштів у громадах на потреби, які не є нагальними: доброустрій, укладання плитки, придбання вартісних неактуальних нині речей тощо – політична рада Хмельницької обласної організації політичної партії «Слуга Народу» рекомендувала депутатам від політичної сили в радах різних рівнів утримуватися від підтримки таких рішень.

За словами голови Хмельницької обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Сергія Мандзія, депутати чи голови громад мусять бути відповідальними перед мешканцями.

У період війни громади мають виділяти гроші виключно на життєво важливі статті, а якщо є зайві кошти – потрібно спрямовувати їх на зміцнення обороноздатності нашої країни, – зазначив Сергій Мандзій.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook