Новини
Суспільство

Двох дітей, які загубилися, розшукали на Хмельниччині

У Хмельницькому хлопчик, який гуляв з дідусем та заблукав у парку, сам звернувся по допомогу до дорослих. У Красилові шукати хлопчика, який також загубився, правоохоронцям допомагали місцеві мешканці. Обох дітей знайшли та повернули рідним.

Про зникнення 6-річного хлопчика у Красилові повідомили його рідні. Малий грався у дворі та, непомітно для дорослих, пішов у невідомому напрямку.

Правоохоронці покликали на допомогу місцевих мешканців та взялися гуртом шукати дитину. Пошуки ускладнювало те, що хлопчик нетовариський та погано йде на контакт з незнайомцями.

За годину хлопчика знайшли та повернули батькам.

У Хмельницькому ситуація склалася навпаки: 6-річний хлопчик, який загубився, сам звернувся до перехожої та попросив про допомогу. Жінка зателефонувала до поліції, а ті спрямували патруль на місце події.

Як розповів патрульним хлопчик, він гуляв з дідусем, але відійшов далеко від нього і не зміг його самостійно знайти. Поліцейські зв’язалися з батьками дитини, а ті, своєю чергою, зателефонували дідусеві та повідомили, де перебуває його онук.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook