Новини
Дозвілля

Крафтовий ярмарок та День молоді: що запланували на вихідний у Хмельницькому

У суботу, 12 серпня, в Україні відзначатимуть День молоді. Хмельничанам, які хочуть активно та з користю провести час у вихідний, пропонують відвідати два заходи, головною метою яких буде, крім відпочинку та підтримки вітчизняних виробників, збір коштів на потреби ЗСУ та захисників України.

Крафтовий ярмарок

Об 11 ранку у парку ім. І. Франка почне роботу крафтовий ярмарок “КУРС НА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ”. Протягом 9 годин (ярмарок має звершитися о 20.00) хмельничани та гості міста можуть відвідати майстер-класи, взяти участь у розіграші смачних подарунків, придбати товари від виробників чотирьох областей: Хмельницької, Вінницької, Тернопільської та Житомирської, підкріпитися на фуд-корті тощо.

Для дітей склали насичену програму, до якої увійшли:

  • 12:00 – весела руханка для діток;
  • 13:00 – виготовлення 3D листівки;
  • 14:00 – бульбашкове шоу;
  • 15:00 – виготовлення картинок з пластиліну;
  • 16:00 – наукове шоу;
  • 17:00 – виготовлення гіпсових фігурок.

Дорослі можуть долучитися до екскурсії від туристичного центру з дегустацією смаколиків від виробників. Кількість місць обмежена, участь безкоштовна.

Заплановані майстер-класи: з флористики (для дорослих), з кераміки, з малювання солодощів (для дітей віком 7+), з живопису олійною пастеллю (для дорослих та дітей 10+). Обов’язкова умова участі у майстер-класі – донат.

Зібрані кошти підуть на лікування та відновлення зору для сапера Юрія Кучера, який, виконуючи бойове завдання на Херсонщині та розміновуючи звільнені українські території, отримав важкі мінно-вибухові травми, втратив око. 

Завершиться програма крафтового ярмарку музичним виступом гурту “GRACE” (початок – о 18.30).

Повна програма крафтового ярмарку – за посиланням.

День молоді

Традиційно День молоді святкуватимуть на березі Південного Бугу, але не на території парку Молодіжний, як звикли за багато років хмельничани, а на набережній (там, де нещодавно проходив День вдячності США). Святкування розпочнеться також об 11.00, тож хмельничанам, які планують відвідати обидва заходи, доведеться ретельно спланувати свій день. Шкода, що між двома локаціями не передбачили курсування маршрутних автобусів, які б допомогли швидше долати насправді чималу відстань.

Під час святкування триватиме загальнонаціональний збір на тисячу дронів-камікадзе та відбудеться благодійний аукціон.

Що запланували на День молоді у Хмельницькому:

Головне! Пам’ятайте про ницість та підступність ворога. Збираючись відвідати той або інший захід, дізнайтеся наперед, де розташовані найближчі укриття. Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. І бережіть себе.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook