Новини
Суспільство

У Славуті відбувся благодійний концерт

Небайдужість, сила та єдність – риси що допомагають українцям протистояти ворогу та відновлюватися українським військовим. Так, у Славуті, на Шепетівщині, під час благодійного концерту збирали кошти на лікування українського захисника Івана Дзюби.

34-річний славутчанин був розвідником четвертої танкової бригади. Взимку він разом із побратимами потрапив під обстріл у Соледарі. тиждень без води Іван та ще двоє захисників протрималися в оточенні. Далі знущання окупантів у полоні, тортури струмом та ампутація обох ніг через обмороження. Іван Дзюба вважав себе безвісти зниклим, доки не потрапив у список обміну військовополоненими.

Днями земляки організували благодійний концерт у Славуті на підтримку захисника.

Ми повинні бути з оптимізмом. Ми повинні вірити в себе. Ми повинні довірять один одному, шанувати, любити, підтримувати один одного. І все буде Україна! Слава Україні! – наголосив на заході мер Славути Василь Сидор.

Під час творчих виступів колективів, вікторин для дітей та молоді, волонтерам вдалося зібрати 24 тисячі 200 гривень. Цю суму передали родині Івана Дзюби.

Дивіться у сюжеті Першого Подільського

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook