Новини
Кримінал

У центрі Хмельницького п’яний водій намагався відкупитися від поліцейських

У Хмельницькому нетверезий водій намагався відкупитися від поліцейських. Проти нього відкрили кримінальне провадження.

Коли «Драгер» показав 2,82 проміле, чоловік запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду за непритягнення його до адміністративної відповідальності. Тоді патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Вчора, 28 серпня, по вул. Кам’янецькій працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль, який порушив правила дорожнього руху. Перевіряючи документи 42-річного чоловіка, поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка показала, що вміст алкоголю в крові водія перевищував допустиму норму в 14 разів.

Аби уникнути відповідальності, правопорушник намагався підкупити правоохоронців, залишивши в службовому автомобілі 10 000 гривень. Патрульні одразу ж викликали на місце слідчо-оперативну групу, а на водія склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Слідчі, у свою чергу, розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Наразі тривають слідчі дії, повідомляють у поліції.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook