Новини
Погода

Погода на 31 серпня: грози з градом обіцяють на Хмельниччині

Довгоочікувані опади принесли з собою на Хмельниччину чимало проблем. Повітря не стало аж набагато прохолоднішим, хоч стовпчики термометрів трохи опустилися, натомість рвучкі вітри завдали клопоту як шляховикам, так і водіям. На завтра синоптики знову прогнозують дощі та грози, подекуди з градом. Температура повітря ще трохи знизиться.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 31 серпня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, короткочасний дощ, гроза, місцями град. Вітер західний 5-10 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 15-20° тепла, вдень 21-26° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому похмура погода у другій половині дня відступить, але вже ввечері небо знову затягнеться хмарами. Вночі очікується дощ із грозою, якому вранці на зміну прийде сильний дощ. У другій половині дня опадів не передбачається. Температура повітря вночі +18, вдень +25, ввечері +21.

Похмурий ранок у Кам’янці-Подільському повільно перетече у ясний день, а ввечері небо знову опиниться у полоні хмар. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ із грозою. Температура повітря вночі +18, вдень +26, увечері +20.

Попри те, що вранці небо вкриють хмари, день та вечір у Шепетівці обіцяють бути ясними. Вночі очікується дощ із грозою, якому вранці на зміну прийде дощ. У другій половині дня опадів не передбачається.Температура повітря вночі +18, вдень +23, ввечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook