Новини
Офіційно

У громаді в Хмельницькому районі відновили освітні заклади, пошкоджені під час ворожого обстрілу

У перший день навчального року перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації відвідав Чорноострівську громаду, в якій під час ворожої атаки з повітря було пошкоджено як приватні домоволодіння, так і освітні заклади під час повітряної атаки в травні.

Нагадаємо, під час атаки дронів 13 травня вибуховими хвилями у селах громади повибивало вікна, двері у будинках, пошкодило дахи. Також було зафіксовано руйнування у закладах освіти громади – школах та дитячих садочках.

Аби діти могли почати навчальний рік в очному форматі, громада активно працювала протягом усього літа. З обласного бюджету на відновлення закладів культури, освіти та інших комунальних закладів з обласного бюджету було виділено понад 2 мільйони гривень.

Оглянув повний комплекс виконаних робіт. Встановлено вікна, встановлено двері. Освітній процес відновлено, і з 1 вересня діти пішли до шкіл і до садочків. Спільно працюємо і надалі для того, щоб оперативно відновлювати пошкоджене майно в громадах і в цілому в області,прокоментував перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.


PR
Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook