Новини
Суспільство

Труха-Хмельницький: як телеграм-канал допомагає ЗСУ та інформаційному фронту

Телеграм-канал Труха-Хмельницький, один з п’яти найбільших на Хмельниччині, від мережі всеукраїнських телеграм-каналів Труха. Він не лише інформує про ситуацію на фронті, життя Хмельницького, а й допомагає ЗСУ та боротися з російською пропагандою.

З початку повномасштабного вторгнення телеграм-канал Труха-Україна зібрав понад 21 млн грн на допомогу нашим захисникам. Кошти було витрачено на закупівлю дронів, військової амуніції, одягу та взуття, автомобілів, пального, інших необхідних речей та медичну реабілітацію бійців. Допомога була надана різним підрозділам та бригадам. Зокрема, для 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, яка зараз працює на Запорізькому напрямку, паблік зробив закупівлю моніторів та ноутбуків.

Адміністратор мережі Максим Лавриненко каже, що Труха є потужним інструментом боротьби з російською пропагандою. Канал постійно моніторить інформаційний простір і викриває фейки та дезінформацію. Допомагає відслідковувати ворога та вчасно сповіщати спецслужби для швидкого реагування та знищення окупантів.

Ми хочемо, щоб українці мали доступ до достовірної інформації та не піддавалися на маніпуляції російської пропаганди. Ми віримо в нашу перемогу і будемо робити все можливе, щоб і надалі допомагати нашим захисникам”, – каже Лавриненко.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook