Новини
Офіційно

Голова Хмельницької обласної ради взяла участь у заході, присвяченому ментальному здоров’ю

Вчора, 6 вересня, у Києві відбувся Третій саміт леді та джентельменів, ініційований Оленою Зеленською. У заході взяла участь голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

Як повідомили у пресслужбі обласної ради, саміт є міжнародною платформою взаємодії та єднання заради добробуту людей в усьому світі.

Цього разу він став майданчиком для обміну досвідом та кращими світовими практиками щодо зміцнення ментального здоров’я громадян.

Під час заходу говорили про фактори, які найбільше впливають на ментальний стан людей. Адже війна, епідемії, природні катастрофи, економічні кризи накладають серйозний психологічний тиск на всіх громадян України, незалежно від статі чи віку.

Тому сьогодні зміцнення ментального здоров’я є ключовим завданням для України. Наскільки психологічно стабільно буде почуватись кожна людина – настільки здорове суспільство ми матимемо.

Також під час Саміту стартував новий вид міжнародної співпраці – міжнародне медичне партнерство, метою якого є формування довгострокової співпраці між міністерствами, лікарнями, медиками. У перспективі міжнародне медичне партнерство сприятиме ефектинішому лікуванню та порятунку життя наших громадян.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook