Новини
Бізнес

Ще більше смаку та цікавих пропозицій: зустрічайте оновлене меню у VIVO café на АЗК UPG

Початок нового сезону – гарний привід для приємних змін. У національній мережі АЗК UPG такі зміни торкнулися меню ресторанів VIVO café, яке традиційно оновлюється щороку. Дещо інакше команда підійшла й до самої концепції: зокрема, переглянули підхід до подачі страв, відмовилися від складних назв. З найбільш очікуваних новинок – пропозиції в меню для найменших клієнтів.

«Простота, легкість та натуральність – це світовий тренд, який близький і нашій компанії. Ми думали про це, розробляючи нове меню, аналізували та спостерігали за вибором наших клієнтів. Як результат – в основу меню поклали мінімалізм у техніці, подачі страв та навіть у їхніх назвах, що значно спрощує вибір та заощаджує час наших гостей. Це той момент, коли ви чітко знаєте, чого хочете, одразу знаходите це в меню, а вже за кілька хвилин смакуєте стравою у затишній атмосфері закладу», – розповіла Вікторія Горова, заступниця виконавчого директора мережі АЗК UPG.

Водночас незмінним у VIVO café залишається акцент на якості та екологічності продуктів, вишуканості смакових поєднань. Кухня ресторанів є підприємством повного циклу. Тож тут немає місця напівфабрикатам – усе готується з найсвіжіших продуктів, часто під конкретне клієнтське замовлення.

У компанії розповіли, що в оновленому меню враховували не лише тенденції, а й сучасні потреби, ритми та характери українців. Як і раніше, тут є страви для тих, хто шалено поспішає, наприклад, смачні та ситні хот-доги, бурито та сендвічі. А також пропозиції для гостей, які звикли обідати без поспіху, насолоджуючись кожним шматочком улюбленої страви.

Куштуючи борщ домашній з м’ясом, деруни з печерицями або котлети домашні з пене та овочами, ви неодмінно пригадаєте такий особливий смак дитинства. І не лише через їхню назву. Кухарі VIVO café докладають багато зусиль, щоб вам смакувало ще ліпше, ніж удома.

 «Коли ми кажемо, що на UPG смачніше, ніж удома, то маємо на увазі, що вашу страву приготовлено з відбірних продуктів, з такою ж любов’ю та турботою, як на маминій кухні, але ще більш вишукано. Адже це справа рук професійних кухарів. Людей, які вкладають свою майстерність у кожен процес, щоб зробити смак, наприклад, кабачкових оладків із прошуто неперевершеним», – каже Вікторія Горова.

Серед цікавих новинок – боули з тунцем чи яловичиною з кіноа. Це гарний вибір для тих, хто віддає перевагу здоровому харчуванню, адже у стравах ідеально збалансовано білки, жири та вуглеводи. Також з’явилися досить цікаві пропозиції зі ще одним популярним, поживним та корисним інгредієнтом – авокадо.

Про бургери на UPG вже ходять легенди, тож, звісно, бестселер залишився в меню. Ця культова страва представлена тут більш як у семи варіаціях. Але не обійшлося й без цікавих новинок. Відтепер у VIVO café є пропозиція й для найменших клієнтів – дитячий чизбургер потрібного розміру та наповнення і не тільки.

«Часто наші відвідувачі – це родини з дітьми. Ми дбаємо про кожного, тож спеціально для малечі розробили чизбургер та нагетси. Замовити їх можна як окремо, так і в яскравому зручному боксі. Сюди також входить хрумка картопелька з соусом, улюблений сік та ще одне цікаве доповнення – іграшка. Переконані, діти будуть у захваті», – поділилися в компанії.

Осінь – час ароматної кави та вишуканих десертів. Тож до смаколиків в оновленому меню – особлива увага. Залишилося не розгубитися, обираючи з широкого асортименту ласощів. Проте, хоч на якому десерті зупинився б ваш вибір, насолоду, а отже і гарний настрій – гарантовано.

Крім цього, у UPG анонсують традиційні сезонні пропозиції – страви, які найкраще смакують у конкретну пору року.

Завжди будьте в курсі цін на пальне, акцій та новин мережі, долучившись до офіційного чат-боту АЗК UPG – http://t.me/azk_upg_botу Telegram.


Реклама
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook