Новини
Бізнес

Новий завод з виробництва засобів захисту рослин запрацював на Хмельниччині

Вчора, 7 вересня, на Хмельниччині офіційно стартувала робота нового підприємства з виробництва засобів захисту рослин ТМ BAYTON. Голова обласної ради Віолета Лабазюк відвідала завод у день його відкриття.

Аграрна Хмельниччина поповнилася ще однією важливою локацією. Будівництво такого потужного підприємства вкотре демонструє усьому цивілізованому світу незламність українського народу, прагнення побудувати вільну, сильну, територіально цілісну українську державу, – наголосила на відкритті підприємства голова обласної ради.

Виробничі потужності заводу BAYTON розміщені на 19 гектарах. Площа приміщень сягає понад 20 тисяч квадратних метрів. Забезпечення водою здійснюється від свердловини з потужністю понад 120 кубічних метрів на добу води і глибиною 70 метрів. На підприємстві функціонує потужний дизель-генератор (710 кВт), який дозволяє вести технологічний процес в режимі відсутності централізованого електропостачання.

Засоби захисту рослин ТМ BAYTON є результатом спільної довготривалої роботи компанії VITAGRO та партнерів. Завдяки вивченню канадського досвіду та власним дослідженням створено новий склад формуляцій, який в поєднанні з добре відомими активними речовинами дає кращі результати без збільшення собівартості продукції.

Новозбудоване підприємство є економічно значимим не лише для Хмельниччини, а й для всієї України, повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної ради.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook