Новини
Погода

Погода на 14 вересня: дощі та грози з градом обіцяють на Хмельниччині

За прогнозами синоптиків завтра на мешканців Хмельниччини чекають різноманітні опади, починаючи від короткочасних дощів і закінчуючи грозами з градом. Температура повітря, відповідно, знизиться, порівняно з сьогоднішнім днем, але не суттєво.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології в четвер, 14 вересня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, вночі місцями невеликий короткочасний дощ, вдень короткочасний дощ. Вранці та вдень гроза, місцями град. Вітер південно-західний 5-10 м/с, вранці та вдень шквали 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 12-17° тепла, вдень 21-26° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Вранці небо у Хмельницькому затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. У другій половині дня очікується дощ, який йтиме до самого вечора. Температура повітря вночі +18, вдень +22, ввечері +17.

Зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо у Кам’янці-Подільському вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +18, вдень +27, увечері +19.

Перша половина дня у Шепетівці буде ясною, а після обіду з’являться хмари. Починаючи з середини дня йтиме сильний дощ, який ближче до вечора стане слабкішим. Температура повітря вночі +17, вдень +22, ввечері +17.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook