Новини
Погода

Погода на 15 вересня: дощі та грози знову прогнозують на Хмельниччині

Як і на сьогодні, на завтра синоптики знову обіцяють мешканцям Хмельниччини день з різноманітними опадами. Гроза, що пройшлася регіоном, в обласному центрі була недовгою, проте, як зазначають метеорологи, інтенсивною та завдала трохи клопоту, зокрема, водіям. В останній робочий день тижня знову варто чекати на погіршення погоди як вдень, так і вночі.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології в п’ятницю, 15 вересня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі короткочасний дощ, вдень без істотних опадів. Вночі місцями грози. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 10-15° тепла, вдень 18-23° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

До вечора хмари, що панували в небі у Хмельницькому весь день, заберуться геть. Уночі очікується дрібний дощ. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається. Температура повітря вночі +17, вдень +21, ввечері +15.

Ранок та день у Кам’янці-Подільському будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Уночі буде дрібний дощ. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Температура повітря вночі +18, вдень +23, увечері +18.

Ранок та день у Шепетівці будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Уночі йтиме дощ. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. Температура повітря вночі +15, вдень +20, ввечері +15.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook