Новини
Події

Рятувальники Хмельниччини з нагоди свята отримали житло та нагороди

У переддень Дня рятівника, що відзначатиметься 17 вересня, керівництво Хмельницької області та міста, народні обранці спільно з колективом Служби порятунку вшанували пам’ять загиблих під час виконання службових обов’язків Героїв без зброї та відзначили професійних та сміливих, які щодня ризикують життям.

У цей день троє рятувальників отримали ключі від омріяних квартир. Зокрема Олександр Царук, керівник піротехнічної частини із 29-річним досвідом найнебезпечнішої роботи. І навіть у цей день він у зоні ризику – працює над розмінуванням звільненої від загарбників Харківської області. Тому ключ від житла вручили його маленькій донечці та дружині. Крім того, з новими квадратними метрами буде Олег Кирилюк, який став засновником нової славної династії рятувальної справи, та його колега Сергій Бігус.

Також з нагоди свята до нагород представили рятувальників, які були задіяні у ліквідації наслідків ворожих обстрілів Хмельницької області. Нагрудний знак «За відвагу у надзвичайній ситуації» знайшов свого Героя і на лікарняному ліжку після поранення у зоні бойових дій. Ще один надзвичайник – піротехнік – отримав таку ж відзнаку під час роботи на замінованих територіях Харківської області.

Рік, що минає, безжалісний до великої родини рятувальників, ми втратили професійних колег, кожен з них – віддав життя виконуючи обов’язок. Без роздумів наші Герої без зброї вступали у бій з наслідками ракетних ударів підступних, ницих російських терористів. Наші колеги назавжди у пам’яті, а їх прізвища вписані золотими літерами в історію сучасної України. Шануймо загиблих та цінуймо живих!наголосили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook